Winnares trekking info-avond ‘Botox in de Polder’

Met Floor Heddes van Foola Beauty en Ninette de Wit Visagie kijken we terug op een geslaagde avond. We begrepen dat de koffiemelk in de spuitjes zeer gewaardeerd werd… ūüėȬ†Alle gekheid… de waardering is er natuurlijk vooral voor Annelie Smits die met prachtig gezongen liedjes in de pauze en na afloop de avond compleet maakte √©n voor de verzorging door zorgcaf√© Het Koetje.

Floor Heddes en Ninette de Wit presenteren de koffiemelk spuitjes

Koffiemelk spuitjes…

We maken graag bekend wie de trekking gewonnen heeft van de ingeleverde kaartjes.

De winnares van de Offects Hydrating Cleanser van ZO Skin Health is geworden: Lizzy de Boer!

Het was een leuke ervaring te zien dat er zoveel interesse was voor de geschiedenis en de werking van Botuline Toxine A (Botox) en de verschillende toepassingen in de cosmetische geneeskunde. We hebben bovendien met veel dames ontspannen kunnen napraten over de verschillende voordrachten en een aantal huidanalyses kunnen doen.

Kortom, een avond die zeker voor herhaling vatbaar is, waarbij we wellicht de volgende keer de titel veranderen in ‘Fillers in de Polder’, gezien de vele vragen over andere injectables.

Aan die vraag gaan we natuurlijk voldoen; graag tot de volgende keer!

 

P.S. Like je onze pagina op Facebook dan blijf je automatisch op de hoogte? Dankjewel!