Grove poriën zijn zeer goed te behandelen

Heb je een doffe, droge huid en vergrote poriën? Dan heb je te maken met huidveroudering. Dit gaat samen met met een verminderde functie van de cellen (keratinocyten) van je opperhuid (epidermis). Met name het verlies van natuurlijk hyaluronzuur in de lederhuid (dermis) draagt bij aan een jouw droge huid. Wist je trouwens dat hyaluronzuur als eigenschap heeft dat het water in de huid kan binden tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht?

Aanpak van de behandeling

Therapieën voor grove poriën

We kunnen huidveroudering effectief tegengaan met de ZO Medical productlijn van Obagi. Retamax staat daarbij centraal, het bevat namelijk een retinolconcentratie van 1,3%. Retinol wordt in de cel omgezet naar tretinoïne (vitamine-A zuur). We kunnen ook Glycogent inzetten, dat zorgt voor een versnelling van de natuurlijke exfoliatie van je huid.

Een peeling van ZO Medical is een krachtige manier om de huid te verjongen. De huid zal de dagen na de peeling flink vervellen waarna een mooie egale huid tevoorschijn komt.

Zijn jouw verschijnselen milder, dan is de ZO Skin Health lijn van Obagi een goede keuze.

We kunnen ook hyaluronzuur in je huid injecteren, waarbij we met een dunne naald meerdere prikjes in het te behandelen gebied zetten. Het hyaluronzuur trekt dan water aan waardoor je huid er weer gehydrateerd uitziet. Hiervoor zijn drie behandelingen nodig. Hou er rekening mee dat het effect tijdelijk is – zo’n drie tot zes maanden – omdat hyaluronzuur door het lichaam wordt afgebroken. De behandeling kunnen we naar wens herhalen met een onderhoudsdosering.

Ervaringen

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • Weer een gladde, soepele huid?

  We laten je graag zien hoe we jouw huid weer een gladde, glanzende structuur kunnen geven. Er is veel mogelijk, dus kom eens langs voor ’n intake.

 • Op naar een soepele huid