Moedervlekken verwijderen

Er bestaan vele soorten pigmentvlekken, waaronder moedervlekken, sproeten en ‘cafe-au-lait’ vlekken. Heb je een moedervlek die je graag kwijt wilt, dan onderzoeken wij de vlek eerst goed om te controleren op eventuele maligniteiten. Waar nodig zullen wij een biopt sturen naar een gespecialiseerd laboratorium en je doorverwijzen naar een dermatoloog. Hou er dus rekening mee dat het kan zijn dat we een diagnose van een dermatoloog nodig hebben, voordat we je verder behandelen. 

Behandeling van moedervlek

Verwijderen van de moedervlek

Beschrijving van de ingreep.

Het was zo gebeurd

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • 't Is niet alleen schoonheid, maar ook controle

  Bij moedervlekken letten we altijd extra op. Melanoom komt helaas af en toe voor. En het is erg belangrijk dit tijdig te ontdekken. Vandaar. Maak je geen zorgen, je bent bij ons in goede handen. En in 99% van de gevallen kunnen we de ingreep meteen uitvoeren.

 • We doen er iets aan