Rimpels, een verhaal apart

Rimpels ontstaan door het dunner worden van je huid in combinatie met verlies van collageen en elastinevezels en afname van de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur. Je kunt ze overal hebben, maar vooral in je gezicht op de bovenlip of op je voorhoofd, ook wel bekend als de fronsrimpel en – bij vrouwen – op het decolleté. Er zijn drie oorzaken: veranderingen in je hormonale huishouding (bij vrouwen na de menopauze), natuurlijke veroudering, door blootstelling aan de zon en door roken en stress.
Je kunt rimpels op verschillende manieren behandelen, afhankelijk van jouw wensen. De één wil rimpels op de bovenlip of de fronsrimpel drastisch laten verwijderen, terwijl de ander al blij is met het verminderen van wat oogrimpels.

Behandelplan rimpels

Therapieën voor rimpels

We kunnen rimpels in je gezicht en hals goed corrigeren met een filler.

Daarnaast kunnen we de oorzaken van rimpelvorming aanpakken met producten uit de ZO Medical reeks van Obagi. Dit doen we door de huid gezond te maken en te houden en deze goed te beschermen tegen alledaagse schadelijke invloeden.

Je kunt ook rimpels krijgen door overmatige spieractiviteit. Bijvoorbeeld fronsrimpels ogf kraaienpootjes. We behandelen deze bij voorkeur met botox injectie(s). Dit verslapt de onderliggende spieren zodat rimpels vervagen. Rimpels in de hals behandelen we met een filler.

Klantervaringen

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • Wij houden van subtiel

  We zijn primair dokters, dus we kijken naar het hele plaatje. Zo moet je ook de behandeling van rimpels zien. We willen graag dat je er goed uitziet met behoud van jouw natuurlijke gezichtsuitdrukking.

 • Kijk wat we kunnen doen