Jouw gezondheid komt eerst

Wij staan voor verantwoorde cosmetische zorg. Praktisch gesproken betekent dit dat we ons eerst een beeld willen vormen van jouw gezondheidssituatie. Daarna bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden van behandeling. Het is belangrijk dat je daarbij een reëel beeld krijgt van het te verwachten effect. We letten er ook op dat je ‘niet doorschiet’ in je wensen. We houden van natuurlijk mooi. Het is eigenlijk heel simpel: iedereen heeft er recht op om zich zelfverzekerd, geaccepteerd en gelukkig te voelen.

Veiligheid

Onze focus op jouw gezondheid, betekent ook dat we scherp letten op de veiligheid van de behandelingen. Daarom zijn we blij met de nieuwe regelgeving rondom cosmetische praktijken; veel handelingen – zoals injectables – mogen alleen nog maar door terzake kundige en ervaren artsen worden uitgevoerd.
We volgen nieuwe behandelmethoden op de voet, onderzoeken ze en beslissen of we ze veilig en verantwoord kunnen uitvoeren. Zo hebben we besloten geen draadjeslift ingrepen te doen. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw veiligheid bij ons gewaarborgd is omdat we met producten en middelen werken die wetenschappelijk onderzocht en bewezen veilig zijn. Wij zijn bovendien gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen (BIG). Je behandeling gebeurt conform de richtlijnen van de ZKN en NVCG.

 • Kennismaken?

  We kunnen ons voorstellen dat je even een drempel over moet. Neem de eerste stap en maak een afspraak voor ’n intake consult. Spreek je wensen uit en we kunnen je in ieder geval een realistisch inzicht geven in de mogelijkheden tot verbetering. Bel ons op 06 – 46 85 22 46 of stuur ’n berichtje.

 • Welkom!

'No-nonsense' cosmetische zorg

We ontvangen je in onze praktijkruimte. Verwacht geen grachtenpand, open haard en kroonluchters. We investeren liever in goede zorg. We nemen dus de tijd voor jou, we werken met goed opgeleide professionals, met de nieuwste apparatuur en met de beste middelen, zoals de ZO Medical productlijn van dr. Zein Obagi. We besteden bovendien veel aandacht aan nazorg. We houden contact met je na de behandeling, je krijgt adviezen over de verzorging én je mag ons altijd persoonlijk bellen als daar aanleiding toe is. Dát is voor ons verantwoorde en goede cosmetische zorg.

 • Rosacea

  Het is belangrijk om te weten dat rosacea een veel voorkomende chronische aandoening is met verschillende stadia…

 • Spider Naevi

  Een spider naevus is een veel voorkomende, onschuldige vaataandoening van de huid. Je ziet altijd een centrale rode verhevenheid (de ‘kop van de spin’) die meestal zo groot is als een speldenknop…

 • Vette onrustige huid en acne

  Er zijn verschillende vormen van acne, maar de oorzaak is steeds hetzelfde…

 • Rimpels

  Rimpels ontstaan door het dunner worden van je huid in combinatie met verlies van collageen en

 • Verouderde huid

  Verouderde huid kun je herkennen aan verlies van elasticiteit en stevigheid…

 • Wallen

  Donkere kringen, zakjes of wallen onder je ogen, holle of ingevallen ogen, vetkussentjes…

 • Vermoeid uiterlijk

  Wat je kunt ervaren als een vermoeid uiterlijk, kan ontstaan door wallen of…

 • Grove poriën

  Heb je een doffe, droge huid en vergrote poriën? Dan…

 • Tandvleeslach

  Tandvleeslach word ook wel ‘gummy smile’ genoemd. Bij het lachen…

 • Pigmentvlekken

  Pigmentvlekken worden ook wel aangeduid als ouderdomsvlekken (solar lentiges), maar…

 • Verouderde handen

  Dunne, gerimpelde huid en met name ouderdomsvlekken (lentigo) geven het effect…

 • Haemangioom

  Een haemangioom is kort gezegd, een goedaardig bloedvatgezwel. Het ontstaat…

 • Hyperkeratosis Pilaris

  Hyperkeratosis pilaris – ze noemen ’t ook wel kippenvel – herken je aan kleine ruw aanvoelende bobbeltjes, vooral…

Maak je afspraak hier

De intake is bij ons bewust niet kosteloos.
Je krijgt namelijk een persoonlijk advies van één van onze artsen. Daarbij letten we niet alleen op schoonheid, we hebben ook oog voor je algehele gezondheid en uiterlijk. Dat bedoelen we met verantwoorde cosmetische zorg. Het is wél zo dat je de kosten van je intake retour ontvangt bij de start van een behandeling.