Iets doen aan 'n vermoeid uiterlijk?

Wat je kunt ervaren als een vermoeid uiterlijk, kan ontstaan door wallen of volumeverlies in je gezicht. Deze vorm van veroudering wordt veroorzaakt door afname (in volume) van vet-, spier- en botweefsel. De combinatie van volumeverlies en huidverslapping kan de vorm van je gezicht zelfs aanzienlijk veranderen.

Ook de zwaartekracht speelt hierbij ook een rol. Zo ontstaat bijvoorbeeld de ‘neuslippenplooi’ op oudere leeftijd door het naar voren en neerwaarts verschuiven van vetcompartimenten. Dit komt omdat er meer ruimte is onder de huid. Gelukkig kunnen we daar tegenwoordig veel aan doen.

Voorbeeld behandelingsplan

Therapie-opties voor 'n vermoeid uiterlijk

De meest directe benadering is het corrigeren van het volumeverlies op die plaatsen waar je er het meest last van hebt. Dit gebeurt met een filler in de zones rondom bijvoorbeeld jukbeen, slaap, wangen, kin en kaaklijn. Een gecombineerde behandeling noemen we ook wel ‘liquid facelift’ vanwege het liftende effect van de filler.

Bij veroudering kan ook het volume van je lippen afnemen. Boven in de regel meer dan onder. We kunnen dat corrigeren met het inspuiten van een hyaluronzuur filler.

Ook wallen onder de ogen kunnen veroorzaakt worden door volumeverlies. Als je ouder wordt vergroot je oogkas door afname van de hoeveelheid botweefsel. We kunnen jou ook hier behandelen met een filler. Het kan ook zijn dat we je doorverwijzen voor een behandeling door een plastisch chirurg.

Wanneer je neusrug onregelmatig is, kunnen we een filler toepassen.

Je handen verraden vaak je leeftijd als je gezicht een verjongende behandeling heeft ondergaan. Behandeling van de rug van de hand met Radiesse is dan een goede optie.

Ervaringen van onze cliënten

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • Voel je weer fris en energiek

  Je energiek voelen is niet alleen een kwestie van leefstijl. Wanneer veroudering jou (te) onevenredig treft, helpen we je graag! Doe een intake bij ons en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 • Kijk wat er mogelijk is