Als je huid dun en minder elastisch wordt

Verouderde huid kun je herkennen aan verlies van elasticiteit en stevigheid. Je huid is op die plek verslapt door afname van collageen en elastine vezels in de lederhuid (dermis). Je huid is dan dunner en meer gerimpeld.

Behandelplan verouderde huid

Therapieën voor een verouderde huid

Huidveroudering pakken we aan met de ZO Medical productlijn van Obagi. Bij deze behandeling staat Retamax centraal, het bevat een retinol concentratie van 1,3%. Retinol wordt in de cel omgezet naar tretinoïne (vitamine-A zuur). Zo nodig voegen we Glycogent toe. Dit versnelt de natuurlijke exfoliatie van je huid. Een peeling kan ook helpen de huid weer te verjongen.

Voor een verslapte huid kunnen we het volume herstellen door middel van hyaluronzuur fillers. Ook een behandeling met V soft lift kan zorgen voor een mooi verstevigde huid.

Ervaringen

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • Veroudering kan op een mooie manier

  Veroudering is natuurlijk. Maar niet iedereen wordt even mooi ouder. Daarom kunnen we je een handje helpen om dit proces in goede banen te leiden.

 • Weten wat er zoal kan?