Wallen zijn écht niet nodig!

Donkere kringen, zakjes of wallen onder je ogen, holle of ingevallen ogen, vetkussentjes… De oorzaken zijn heel verschillend. Als het jukbeen minder geprononceerd is lijkt het soms alsof er een vermoeidheidsschaduw op je wang ligt. Ook kunnen zogenaamde zakjes onder je ogen zichtbaar worden, omdat het jukbeen nét achter het onderooglid ligt. Soms is het ’n kwestie van aanleg, dan heb je een platter jukbeen van je ouders geërfd. Daarom kunnen jonge mensen hier ook last van hebben. Maar het kan ook te maken hebben met het krimpen van het jukbeen en de vetpockets van de wangen.

Het effect is vrijwel altijd hetzelfde: je krijgt een vermoeide uitdrukking. Mensen vragen of je slecht hebt geslapen, moe of ziek bent. Vaak is er niet eens sprake van echte wallen met huidoverschot, maar eerder van een volumeverlies. Vaak wordt gedacht dat er geen andere oplossing is dan plastische chirurgie. In veel gevallen hoeft dat helemaal niet. Afhankelijk van de oorzaak kunnen we met de juiste filler een uitstekend resultaat behalen.

Behandelplan voor wallen

Therapie voor wallen

Wanneer het volumeverlies vooral bij de ooghoek en als een ronde rand onder het oog zichtbaar is (traangootje), kan vulling met hyaluronzuur net onder de ogen een fraai effect opleveren. Fillers als Stylage zijn hiervoor een goede optie.
Het kan ook gebeuren dat het volumeverlies niet alleen net onder je ogen zit, maar ook nog doorloopt naar je wang. Dit is dan zichtbaar als een langere schaduw vanaf de ooghoek. Alleen het opvullen in de ooghoeken is dan niet voldoende om het gewenste resultaat te krijgen. Je hebt dan ook volumeherstel nodig op het jukbeen met Restylane SubQ® of Radiesse®. Zo krijg je een langdurig en natuurlijk effect!

Ervaringen

 • Snel een dokter nodig?

  Heb je - om wat voor reden ook - snel een dokter nodig? Bel ons op het directe nummer: 06 - 53 56 11 83.
  Al onze contactgegevens
 • Direct afspraak maken

  Je kunt ons bellen, of 'n mail sturen dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook direct in onze agenda een afspraak maken. Bij je afspraak kun je de dokter van jouw voorkeur opgeven.
  Boek je afspraak online
 • Jouw intake consult

  Bij de intake ontvang je een persoonlijk advies van één van de dokters. Hij of zij zal waarschijnlijk ook je behandelend arts zijn. We vragen een bijdrage van € 19,95 voor dit intake consult. Dit bedrag ontvang je retour bij de start van je behandeling.
 • Van dat vermoeide gezicht af?

  Aan wallen kunnen we écht veel doen. Ervaar het verschil en kom eerst eens voor een intake. We geven je dan een overzicht van de mogelijkheden en een realistische prognose van het resultaat. De kosten van de intake – € 19,95 – brengen we in mindering op de behandeling.

 • Laat ons je helpen